COM ACTUEM?

ESTRUCTURA I RECURSOS HUMANS

PRESIDENTA: dirigeix l’operació (Anna Puértolas).

SECREATRIA DE LA PRESIDENTA: és l’encarregada de complir totes i cadascuna de les ordres del president (Martina Carreño).

DRECTOR DE RECURSOS HUMANS: enacrregat de contractar als treballs i la que organitza els viatges (Meritxell Riera).

DIRECTORA TRESORERA: encarregada de portar els comptes finacers (Sara Chimelis).

PERSONAL: realitzadors del treball dur.

PERSONAL DE NETEJA: serà l’encarregat de netejar-nos el lloc de treball.

PRINCIPIS D’ACTUACIÓ

Amb les següents idees, ens hem propossat fer somriure als nens i nenes, amb principalment més dificultats per fer-ho. I aquestes idees són les següents:
1.  Anar durant  el periode d’ un mes i mig, a tots els hospitals de la nostre ciutat, fent representacions de titelles, llegint contes i fent tota mena d’ activitats divertides i entretingudes, amb l’únic objectiu de fer riure als nens i nenes amb més necessitat de fer-ho.
2.  Gràcies a aquest mes i mig fent somriure sense parar, aconseguirem diners que ens donaran aquests hospitals i els utilitzarem per el nostre gran propòsit, què és fer un viatge a un país el en qual única i exclusivament ens dedicarem a fer actuacions fent somriure als més petits.  A cada país hi estarem cinc dies.
3.  Dormirem en unes barraques amb les míniemes necessitats cobertes, ja que estarem dins d’una orbanització i tots les diners recaptats tindran la destinació de fer somriure als nens.
4. Aquest procés l’ anirem repetint cada dos mesos durant el màxim periode possible segons el nostre presupost.

RECURSOS FINANCIERS

Cada membre d’ aquesta ONG hem aportat una petita qüantitat de diners ( uns 100 € per cap). Aixó ens ha permés tenir 1000 € en total. A part, anant pels hospitals hem recadudat uns 200 €, més els recaudats pels empresaris amb un sou elevat dissposat a donar una part 200 €, és a dir, 1000 € + 200 € + 200 € = 1400 € !

1400 € són els diners que tenim en aquest moment.

OBJECTIUS FONAMENTALS

L’ objectiu fonamental és fer somriure als nens i nenes més necessitats, i a partir d’aixó farem el següent:
1.- Anar a hospitals, a realitzar activitats diverses totes amb el mateix objecrtiu. Anirem als aquest llocs perquè hem considerat que la gran majoria dels que precisen més de la nostra ajuda han de ser allà. I també perquè els hospitals, ens donaran una sèrie de diners que seran utilitzats per realitzar viatges a altres països, llocs en els quals ens dedicarem a fer un seguit d’ actuacions, pero amb la difèrencia de que les realitzarem en llocs on puguin ser gaudides per a tots els públics.

ESTRATEGIES I MITJANS D’ACTUACIÓ

La companyia de  vols “Iberia” ens deixarà els bols per la mitat de preu. Recollirem joguines de les persones de classe mitjana que estiguin dissposades a aportar a aquesta ONG ni que sigui un granet d’arròs i aixì aconsaguirem una gran paella. L’Harmunia Mundi que es on treballa el pare de l’Anna ens deixarà discos i tocadiscos per les obres de teatre. L’institut del teatre ens proporcionarà les disfresses i les titelles.

MEMÒRIA DE LES MÉS RECENTS ACUACIONS

Fa dos setmanes vam anar a Àfrica i vam aconseguir aportar una quantitat insuperable de somriures. A l’Àsia no va passar el mateix, però fent activitats i obres de teatre s’ho van passar molt bé.

En els hospitals, com dominàvem l’idioma, vam poder fer activitats més diverses i variades.

Deixa un comentari